Bemutatkozás – mindfulness oktatók Budapesten

Örömmel jelentem, hogy bővült a csapatunk. Most már hárman tartunk mindfulness tanfolyamokat. Itt olvashatsz rólunk röviden:

Horváth Ágnes mindfulness oktatóHorváth Ágnes, alvástréner és mindfulness oktató. 2013 óta tartok alváshigiénés és mindfulness alapú tanfolyamokat, céges előadásokat ill. vezetői tréningeket. Tudásomat az Oxfordi Egyetemen szereztem. A meditáció és a kognitív terápia pozitív előnyeit kihasználva segítek tudatosabb, összeszedettebb, valóban jelen lévő, érzékeny és bátor emberré válni.
Előadásokban, céges tréningeken, publikációkban, rádióinterjúkban népszerűsítem az alvás jelentőségét és a mindfulness szemléletmódját. Tudok lassan sietni, munkaidőben kacsákat etetni, a jéghideg Dunában fürdeni. Igyekszem az életemben is megvalósítani azt, amit oktatok: élvezni az életet, jelen lenni és bátran élni.

Még több infó Ágiról itt <<< https://mindfulnessitthon.hu/horvath-agnes/

 

marton anikó mindfulness oktató
Hinsenkampné Marton Anikó vagyok. 1966 –ban születtem, jelenleg Szenior Örömtánc oktatóként és mindfulness oktatóként dolgozom.
2017 óta gyakorlom a mindfulness meditációt. Így az életútamnak túl a felén, megfogalmazódott bennem az igény, hogy tegyek valamit az emberek egészségéért. Saját tapasztalatból tudom, hogy mennyit tud segíteni nehézségek idején a megfelelő hozzá állás, a gondolatok vizsgálata, a tudatosságra törekvés. Szeretném, ha mások is megismerhetnék ezt a szemléletmódot, mellyel sokat tudnak tenni a saját jóllétükért.

Anikóról bővebben itt <<<< https://mindfulnessitthon.hu/marton-aniko-mindfulness-oktato/

 

Szalai Balázs Mindfulness oktatóSzalai Balázs vagyok. Éppen 25 évvel ezelőtt került a kezembe egy könyv a meditációról, és azóta is kitartóan „üldögélek“, hol buddhista, hol világi környezetben, rövid foglalkozásokon és hosszabb elvonulásokon. Természetes, hogy az ember meg szeretné osztani másokkal is, amit értékesnek tart, így az Oxford Mindfulness Centre-nél oktatói képesítést szereztem. Az utóbbi időben a trauma és feloldási lehetőségei foglalkoztatnak, ezért a TRE (Trauma/Tension Release Exercises) trénerképzésen is részt veszek.

Mindezt csoportos foglalkozásokon és céges képzéseken is igyekszem átadni, lehetőleg érthetően és szórakoztatóan (bár utóbbiról a barátaim mást mondanának, a fájdalmas szóviccek sajnos ennyi idő alatt sem múltak el). Ötéves kislányom kimeríthetetlen lehetőséget biztosít a tudatos jelenlét gyakorlására, ez ideig hat vagy hét plüssállat hangját tudom élethűen „utánozni“.

Balázsról bővebb infó: lásd a videót lent.

 

Mindfulness tanfolyam indul a Mammutnál! Részletek és jelentkezés itt:

Summary
Rólunk
Article Name
Rólunk
Description
Mindfulness oktatók Budapest, mindfulness tanfolyam Budapest, Horváth Ágnes mindfulness, Marton Anikó mindfulness
Author
Publisher Name
mindfulnessitthon.hu
Publisher Logo

VÁRJ! Iratkozz fel és próbáld ki, milyen egy vezetett mindfulness meditáció! (3 perc)

AJÁNDÉK: 10 alkalmas e-mailes útmutató, hogy hogyan használd a mindfulnesst a hétköznapjaidban.

Sikeresen feliratkoztál! A 3 perces meditációt e-mailen kiküldtük. Ha nem találod, a SPAM mappában is nézd meg!