Bemutatkozás – mindfulness oktatók Budapesten

Örömmel jelentem, hogy bővült a csapatunk. Most már ketten tartunk mindfulness tanfolyamokat. Itt olvashatsz rólunk röviden:

Horváth Ágnes mindfulness oktatóHorváth Ágnes, alvástréner és mindfulness oktató. 2013 óta tartok alváshigiénés és mindfulness alapú tanfolyamokat, céges előadásokat ill. vezetői tréningeket. Tudásomat az Oxfordi Egyetemen szereztem. A meditáció és a kognitív terápia pozitív előnyeit kihasználva segítek tudatosabb, összeszedettebb, valóban jelen lévő, érzékeny és bátor emberré válni.
Előadásokban, céges tréningeken, publikációkban, rádióinterjúkban népszerűsítem az alvás jelentőségét és a mindfulness szemléletmódját. Tudok lassan sietni, munkaidőben kacsákat etetni, a jéghideg Dunában fürdeni. Igyekszem az életemben is megvalósítani azt, amit oktatok: élvezni az életet, jelen lenni és bátran élni.

Még több infó Ágiról itt <<< http://mindfulnessitthon.hu/horvath-agnes/

 

marton anikó mindfulness oktató
Hinsenkampné Marton Anikó vagyok. 1966 –ban születtem, jelenleg Szenior Örömtánc oktatóként és mindfulness oktatóként dolgozom.
2017 óta gyakorlom a mindfulness meditációt. Így az életútamnak túl a felén, megfogalmazódott bennem az igény, hogy tegyek valamit az emberek egészségéért. Saját tapasztalatból tudom, hogy mennyit tud segíteni nehézségek idején a megfelelő hozzá állás, a gondolatok vizsgálata, a tudatosságra törekvés. Szeretném, ha mások is megismerhetnék ezt a szemléletmódot, mellyel sokat tudnak tenni a saját jóllétükért.

 

Anikóról bővebben itt <<<< http://mindfulnessitthon.hu/marton-aniko-mindfulness-oktato/

Mindfulness tanfolyam indul a Mammutnál! Részletek és jelentkezés itt:

Summary
Rólunk
Article Name
Rólunk
Description
Mindfulness oktatók Budapest, mindfulness tanfolyam Budapest, Horváth Ágnes mindfulness, Marton Anikó mindfulness
Author
Publisher Name
mindfulnessitthon.hu
Publisher Logo